depannagedienst van centrale verwarming en sanitair!

Centrale verwarming bij Opdebeeck CV in Heist Op Den Berg, installatie en renovatie

Voor sanitair en centrale verwarming wordt uw vertrouwen niet geschaad. Ik ben een jonge en dynamische onderneming met oog naar perfectie, gelegen in Heist Op Den Berg. Ik heb talloze jaren ervaring bij diverse bedrijven opgedaan. Als innovatieve ondernemer biedt ik meer dan alleen centrale verwarming en sanitair aan.

Sanitair

Goedgeplaatst sanitair is een zege voor uw woning! Afzonderlijke plaatsing van douches en baden tot badkamers in zijn totaliteit. Wanneer er problemen opduiken, staat Sam ook paraat voor renovaties.

Centrale verwarming

Voor de installatie van verwarmingssystemen in nieuwbouw als renovatie zit u meer dan goed bij Opdebeeck Sam. Als professionele chauffagist is Sam vertrouwd met de meest uiteenlopende verwarmingssystemen. Installatie en onderhoud van centrale verwarming en condensatieketels.

Warmtepompen

Het milieu is steeds meereen belangrijk item in de huidige maatschappij. Opdebeeck CV denkt ook groen én aan uw energiefactuur. Bij de firma uit Lier kan u vrijblijvend informeren naar warmtepompen en zonneboilers (van huismerken Buderus en Daalderop). Een slimme investering voor een hoog rendement en een lage energierekening.

Contact opnemen

Neem contact op voor grote en kleine projecten in nieuwbouw en renovatie. Zowel particulieren als bedrijven mogen aankloppen bij Sam Opdebeeck voor centrale verwarming en sanitair. Wanneer er problemen opduiken, staat er een depannagedienst klaar. Ook tijdens de weekends.

Vraag voor een vrijblijvende prijsofferte op maat en bel onmiddellijk bij noodsituaties.