CONTACTEER ONS

Contacteer ons

VERWARMING

VOOR EEN GEZELLIGE WARMTE IN HUIS

Installatie en renovatie, Opdebeeck Sam is uw chauffagist

In het kleine België zijn de weersomstandigheden vaak kil en vooral nat. Een goed werkend centrale verwarmingsinstallatie die uw huis en bedrijf warm houdt, is van groot belang. Hiervoor moet u Sam, uw chauffagist uit Heist Op Den Berg inschakelen.

Door zijn centrale ligging is Sam snel ter plaatse in Bv regio Lier maar eveneens ook regio Aarschot,...

Werknemers die in aangename temperaturen kunnen functioneren, een heerlijke warmte ’s avonds in uw zetel, … Om al deze punten positief te kunnen afvinken, hebt u een chauffagist nodig die de installatie in elk gebouw perfect onderhoud en afstelt.

De manier waarop uw woning verwarmd wordt, heeft een grote impact op de kostprijs en het comfortgevoel. Welke centrale verwarming u moet kiezen, zal afhangen van de gewenste cv-ketel en de verwarmingstoestellen.

Soorten verwarmingstoestellen

  • Condesatieketels mazout/gas
  • Warmtepompen
  • Zonneboilers
  • Vloerverwarming
  • Radiatoren

Uiteraard is het afleveren van de juiste certificaten en onderhoudsattesten ook van groot belang, zeker voor wie een huis of ander gebouw wenst te verkopen of verhuren.

Neem contact op

Zaakvoerder Sam wordt onherroepelijk uw partner voor alle werken betreffende verwarming en sanitair! Als ervaren chaufagist worden alle werken deskundig uitgevoerd. Wilt u meer weten over de werkwijze of producten? Voor een Offerte op uw maat, neem dan contact op en vraag voor meer informatie.