CONTACTEER ONS

Contacteer ons

WARMTE- EN ZONNEBOILERS

WARMTEPOMPEN EN ZONNEBOILERS, VAKKUNDIGE EN PROFESSIONELE PLAATSING!

Energiezuinige warmtepompen bij Sam Opdebeeck 

De manier waarop u uw pand gaat verwarmen, is geen evidente keuze. Opdebeeck Sam staat u graag bij in uw keuze tussen de diverse warmtepompen en zonneboilers. Zowel bij nieuwbouw als renovatie weegt zaakvoerder Sam samen met u alle voor- en nadelen af die van toepassing zijn op uw situatie.

Wanneer u opteert voor een warmtepomp zal u snel de voordelen ontdekken die u worden gegarandeerd. Opdebeeck CV plaatst dit systeem in nieuwbouw- als renovatieprojecten. Het grote aanbod van warmtepompen heeft één zaak gemeenschappelijk: allen zijn ze bijzonder milieuvriendelijk.

Een warmtepomp haalt het overgrote deel warmte uit de lucht, de grond of het water. Het positieve gevolg is dat u veel goedkoper zal verwarmen. Aan uw energiefactuur zal u meteen merken dat deze investering loont dankzij het lage verbruik.

Zonneboilers

Net als warmtepompen zijn zonneboilers bijzonder milieuvriendelijk en energiebesparend. Op korte termijn heeft u de kosten van installatie terugverdiend. Opdebeeck CV installeert diverse types van zonneboilers. Net als bij warmtepompen wordt er voor zonneboilers samengewerkt met de topmerken Buderus en Daalderop.

Maak een afspraak

Voor een optimale installatie en rendement van uw zonneboiler of warmtepomp is een eerste afspraak met Opdebeeck Sam uit Heist Op Den Berg een must. Van begin tot de uiteindelijke plaatsing wordt u volledig begeleid. Neem uw telefoon en binnenkort zal uw energiefactuur er veel interessanter uitzien.